Mangosalsa med jalapeños og koriander

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Mangosalsa med jalapeños og koriander
En frisk og spicy mangosalsa som omfavner alle de fantastiske smakene fra Mexico.
HOVEDINGREDIENSER
  • Frukt
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 2 ferske jalapeños, skåret i små terninger
  • 3 mangoer, skåret i små terninger
  • 1 rød pepper, skåret i små terninger
  • ½ agurk, skrelt og skåret i små terninger
  • 1 rødløk, finhakket
  • ½ bunt fersk koriander, grovhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • ¼ ss chilipulver
  • ¼ ss malt spisskummen
  • ¼ ss salt
  • Pepper, etter smak
  • 3 ss limesaft
  • 1 ss eplesidereddik
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Ha alle grønnsaksterningene i en skål. Tilsett alle krydderne, limesaft og eplesidereddik, og bland alt godt sammen. Smak til salsaen, og la den gjerne stå en times tid i kjøleskapet før servering.
  • 2
    Mangosalsaen egner seg godt som fyll eller tilbehør til tacos.
 
Tips:
Du kan oppbevare mangosalsa i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil to dager. Merk likevel at mangoene blir stadig mykere og at salsaens tekstur endrer seg.
 
 
Le Creuset