Krydrede, stekte kikerter

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2 1-2
Krydrede, stekte kikerter
Kikerter brukes mye på det greske kjøkkenet, og de er gode til å ta opp krydder og smak.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grønnsaker
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 1 boks kikerter, drenert og skylt
  • 1 ss rapsolje
  • ½ ss honning
  • 1 ts støtt gurkemeie
  • 1 ts karripulver
  • ½ ts støtt spisskummen
  • Salt og pepper
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Forvarm ovnen til 200 °C
  • 2
    Ha alle ingrediensene i en stor skål og bland godt
  • 3
    Fordel kikertene på to tapastallerkener
  • 4
    Stek i ovnen i 15 minutter. Sørg for å snu dem rundt når halve tiden er gått. Da sikrer du at de blir sprø
  • 5
    Smak til med salt og pepper før servering