Middagen trenger ikke å ta lang tid å lage for å være lekker. Prøv en fersk pastarett med erter, parmaskinke og parmesanost – retten tar under 30 minutter å lage.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Pasta
 
        Ingredienser
    
    
        SLIK GJØR DU
    
Ingredienser
- 500 g tagliatelle-pasta
 - 2 ss olivenolje
 - 2–4 purreløk, skåret i tynne skiver
 - 4–6 fedd hvitløk, skåret i skiver
 - 350 g frosne grønne erter
 - saft og skall fra en halv økologisk sitron
 - havsalt og pepper etter smak
 - revet parmesanost
 - erteskudd eller frisk mynte
 - chiliolje
 
- 
                            
SLIK GJØR DU
 - 
                                1Kok pastaen som angitt på pakken, i stekepannen
 - 
                                2Sil fra og sett til side pastavannet
 - 
                                3Varm oljen opp i stekepannen, tilsett purreløk og hvitløk og stek på middels varme til grønnsakene er myke
 - 
                                4Tilsett erter, sitronskall og -saft, pasta og salt og pepper etter smak
 - 
                                5Server med revet parmesanost, strimler av parmaskinke, erteskudd eller frisk mynte og noen dråper chiliolje