En vri på den klassiske Caprese-salaten. Denne oppskriften er den ultimate feiringen av sommerens ingredienser med saftige, søte ristede fersken, solmodne tomater og kremet mozzarella.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Grønnsaker
 
- Melkeprodukter
 
- Frukt
 
        Ingredienser
    
    
        SLIK GJØR DU
    
Ingredienser
- 8 modne små- eller 6 mellomstore/store fersken – delt i to og fire, uten stein.
 - Extra virgin olivenolje, til servering
 - Havsalt og nykvernet sort pepper etter smak
 - 4 store, modne tomater
 - 2 Fior di Latte mozzarella-kuler
 - Friske basilikumblader til pynt
 - Hvit balsamico-eddik til å dryppe over
 
- 
                            
SLIK GJØR DU
 - 
                                1Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluft).
 - 
                                2Legg de halve og kvarte fersknene i en 26 cm firkantet Le Creuset-form og drypp over med olivenolje. Krydre med salt og sort pepper. Stek på øverste hylle i ovnen i 20 minutter. Ta ut av ovnen og la den avkjøles litt.
 - 
                                3Skjær opp tomatene og legg dem på et serveringsfat. Tilsett krydder og drypp over med olivenolje. Legg over de stekte ferskenene. Riv opp Fior di Latte-mozzarellaen og dryss over noen basilikumblader. Server! Drypp til slutt over litt ekstra olivenolje, hvit balsamico og litt krydder. Server salaten med varmt brød.