Fri frakt ved kjøp over kr. 850 Bytt i våre butikker 1-5 virkedager levering 30 dagers returrett
Fri frakt ved kjøp over kr. 850

Morning Mist

Dele denne

Skap en stemningsfull morgenstund i lyse toner som passer perfekt inn i tidens boligtrend. Le Creuset lanserer en elegant og stilren grå farge under navnet Mist Gray. Samtidig utvides produktutvalget i stentøy og støpejern i den klassiske Le Creuset-fargen Creme.

Mist Gray er rustikk eleganse i nordiske toner inspirert av fargene på en disig vårmorgen. Fargen fungerer godt i en rå og minimalistisk innredning, men passer også utmerket inn i en autentisk, fransk landkjøkkenstil. Hvert eneste produkt bærer preg av unikt design, gjennomført funksjonalitet og stolte håndverksmessige tradisjoner.

Le Creuset Careers
Le Creuset Careers
Stentøj

Buffetgryte

Braisering, gratinering og steking er noen av de mest opplagte bruksområdene, men buffetgryten er like velegnet til baking, da den i likhet med andre støpejernsprodukter fra Le Creuset kan brukes i ovn.

Buffetgryten har fått navnet sitt fordi den er flott på bordet og lett å øse fra, egenskaper som gjør den velegnet til servering.

Prøv for eksempel denne oppskriften på kanelsnurrer, som blir ekstra myke og gode når de bakes i buffetgryten.

Se oppskrift
Le Creuset Careers

Ny kanne og krukke

Som en del av Morning Mist introduserer Le Creuset en liten kanne og krukke med trelokk, i et enkelt og karakteristisk design, som er et selvfølgelig supplement på frokostbordet. Det allsidige makkerparet i stentøy kan brukes til melk og sukker, men egner seg også godt til servering av for eksempel soyasaus og ingefær når det står sushi på menyen.

Skjem bort deg selv eller en du er glad i med Le Creusets nyhet i stentøy. Fås i fem populære farger.

Kone kjele

Kone-kjelen fra Le Creuset utstråler tradisjon og fås i ni forskjellige farger som skaper personlighet på kjøkkenet. Den klassiske kjelen varmer raskt opp vannet på komfyren, og kan brukes på alle varmekilder. På induksjon går det enda raskere enn med en elektrisk vannkoker, og du får samtidig en elegant kjele uten overflødige stativ og ledninger som tar opp plass på kjøkkenbenken. I beste retrostil fløyter kjelen når vannet koker.

Se fargeutvalget for Kone-kjelen.

Le Creuset Careers

Se hele utvalget her