Fri frakt ved kjøp over kr. 850 Bytt i våre butikker 1-5 virkedager levering 30 dagers returrett
Fri frakt ved kjøp over kr. 850

The taste of Marseille

Taste of Marseille

Byen Marseille er inspirasjonskilden for Le Creusets populære, blå farge med samme navn, som gjenspeiler det vakre blå fargespillet i møtet mellom hav og himmel. Marseille oser av kunst, historie og ikke minst fisk og skalldyr.

Marseille

Stekegryten

Stekegryten ble opprinnelig skapt for tilberedning av den franske klassikeren Moules mariniéres, men er også velegnet til andre retter som først skal stekes eller sauteres, før kraften og de øvrige ingrediensene tilsettes.

TIPS: Du kan sette støpejernsgryten direkte på grillen og tilberede den klassiske Moules marinières-retten foran sommergjestene dine.

Kjøp stekegryten her
Le Creuset Careers
Le Creuset Careers

Bouillabaisse

Marseille er et kulinarisk mekka, som berikes av byens beliggenhet ved Middelhavskysten. Fisk og skalldyr tilberedes og nytes ofte, både på restauranter og i lokale hjem.

En af Marseilles signaturretter er fiskesuppen Bouillabaisse.

Finn oppskriften her
Le Creuset Careers
Le Creuset Careers

NYHET: pizza-/stekeplate

Den runde pizza-/stekeplaten egner seg ypperlig til mindre fisk og grønnsaker på grillen, som ellers lett faller ned gjennom rillene.

Grill fersk hummer på den nye stekeplaten, eller bak en deilig potetpizza, enten i ovnen eller direkte på grillen.

Finn oppskriftene her.
Stentøj

NYHET: Tre unike produkter i Toughened non-stick-serien

Toughened Non-Stick-serien fra Le Creuset består av brukervennlige produkter med slitesterkt non-stick-belegg, som sikrer gode resultater på kjøkkenet for både nybegynnere og mer erfarne kokker.

Alle produktene er ideelle til steking av kylling og mager og delikat fisk, fordi du unngår at maten setter seg fast ved skånsom steking på lav til middels varme.

Kjøp produktene her
Le Creuset Careers

Tilbered enten store, hele fisk eller flere mindre fisk av gangen på den nye ovale Toughened Non-Stick fiskepannen fra Le Creuset.

Prøv havbrasmer tilberedt med smeltet smør med hasselnøtter, sitron, kapers og persille.

Bruk f.eks. den nye Toughened Non-Stick-grillpannen til grillede kamskjell, og server med blomkålpuré og fennikel.

Le Creuset Careers
Stentøj

Dekk bordet i vakre blå nyanser til sommerens middager

Marseille er selve symbolet på solskinn, fiskeretter og sosialt samvær. Middagen er et sosialt samlingspunkt, hvor god mat og vin nytes sammen med venner og familie.

Bland sammen produkter i forskjellige blå nyanser, og skap en personlig stil når du dekker bordet til sommerens gjester.

Le Creuset utvider nå utvalget i den maritime fargen, slik at du kan tilberede og servere sommerens fiskeretter på autentisk fransk middelhavsmaner.

Se hele utvalget